Manipulator

Den multifunktionelle kran fra Dalmec

Servicepartner for Dalmec

Midtjydsk Kran & Elektro er servicepartner for Dalmec, som fremstiller unikke manipulatorer, der bygges til den enkelte kundes behov.

En Dalmec manipulator kan holde helt op til 1.500 kg

Dalmec har i mange år været førende indenfor fremstilling af industrielle manipulatorer. En manipulator er en type løfteudstyr, der virker som en slags forlænget arm. Den kan være stor hjælp i mange typer industri, da den hjælper håndværkere og medarbejdere med løft og manøvrering af forskellige, tunge emner.

Den fungerer på pneumatik, hvilket gør det til en både fleksibel og sikker maskine. En manipulator fra Dalmec er også klassificeret under ATEX-direktivet. Det betyder, at den er sikker at anvende i eksplosionsfarlige områder.

Der er mange fordele ved at anskaffe sig en Dalmec manipulator til arbejdspladsen:

  • Kan holde op til 1500 kilo
  • Høj brugervenlighed
  • Ergonomisk håndtering, så operatøren ikke bliver træt
  • Mulighed for udskifteligt værktøj
  • Udstyret med balanceventiler, hvilket giver flydende og gnidningsfri bevægelser
  • Indbygget sikkerhedsordning, så emner ikke tabes
  • Kvalitet igennem hele processen

Få en speciallavet manipulator

Der er mange muligheder med en manipulator, og den kan håndtere emner med sugekopper, magneter eller gribeværktøj. Du kan også bruge spindel med luft eller anhugning med krop.

Med de mange funktioner, er det muligt at løfte, håndtere og fragte lasten på en lineær, hurtig og præcis facon ved hjælp af en simpel håndtagskontrol. Der er ikke brug for en masse justeringer og lignende.

Med de utallige muligheder, kan du få en skræddersyet manipulator, som passer perfekt til din arbejdsplads. Skal du løfte tunge sække på arbejdet? Den håndterer sække og poser med vakuum på ideel vis. Arbejder du i fødevareindustrien? Intet problem for en manipulator er velegnet til et hygiejnisk og klinisk miljø. Kun fantasien sætter grænser med maskinen fra Dalmec.

Du kan få en speciallavet manipulator, som passer lige præcis til din arbejdsplads hos Midtjydsk Kran & Elektro. Det er både muligt at få dem fastmonteret på en søjle, med en flytbar fod eller en skinne i loftet.

Vi tilbyder servicering af Dalmec manipulatorer i hele Danmark. Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere. Vi står klar til at hjælpe dig, og besvare alle dine spørgsmål.

Midtjydsk Kran & Elektro er:

– Service og reparation
– Salg af nye maskiner
– Reservedele
– Vedligeholdelse