Vakuumløftere

Vakuumløfter hos Midtjydsk Kran & Elektro A/S

Når du køber vakuumløfter hos os, får du de betjeningsvenlige vakuumløftere fra Righetti. Vores vakuumløftere produceres i Europa, og vi har derfor let adgang til reservedele. Righetti er kendt for deres høje kvalitet og konkurrencedygtige leveringstider. Vi tilbyder altid løsninger, der er tilpasset dine behov, og vi leverer i hele landet!

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål.

Vakuumløftere

Midtjydsk Kran & Elektro A/S er forhandler af vakuumløftere fra Righetti Vacuum Lifters. Righetti har mere end 20 års erfaring med vakuumløftere og leverer mere end 500 forskellige løsninger af høj kvalitet. Vi tilbyder løsninger, der er tilpasset dig og dine behov. Righetti Vacuum Lifters tilbyder en bred vifte af vakuumløftere til håndtering af:

  • metalplader
  • rustfrit stål
  • aluminium
  • andre ikke-jernholdige materialer

 

Hver serie fås med tværbjælker af forskellige længder, så modellen passer til jeres opgaver.

Vi producerer også skræddersyede vakuumløftere, hvis ingen af standard størrelserne passer.

Vores løftere har en kapacitet fra 250 kg til 5000 kg på stålplader.

Righetti vakuumløftere

Righettis vakuumløftere er innovative produkter af høj kvalitet. Vakuumløftere fra Righetti er komplet med en række vakuum-overvågningssystemer for at sikre maksimal sikkerhed i forbindelse med løft. Sugekop-enhederne i Righettis vakuumløftere har en kompakt og slank struktur, der gør sugekopperne robuste og stabile.

Righettis innovative teknologi gør det muligt at skabe et system med bevægelige sugekopper, der kan tilpasse sig overflader, der ikke er helt plane. Vakuumløftere fra Righetti kan bl.a. derfor optimere produktionstider og reducere omkostningerne ved lasthåndtering.

Løsninger med det ideelle styresystem

Modellerne med elektrisk styresystem er den ideelle løsning til brug i forbindelse med kraner, hvor det er nemmere at forberede en elektrisk forbindelse frem for en pneumatisk forbindelse. Vakuumløfterne har indbygget vakuumpumpe. Medmindre andet er angivet, vil løfteren være produceret med en trefaset 400V strømforsyning. Andre spændinger tilbydes efter forespørgsel. Vi tilbyder også løsninger med batteriforsyning, så I opnår en større alsidighed i forbindelse med vakuumløfteren.

Gør I brug af svingkraner eller andet hejseudstyr med en pneumatisk forbindelse, vil vores modeller med trykluftdriftssystem være ideelle.

Midtjydsk Kran & Elektro er:

– Service og reparation
– Salg af nye maskiner
– Reservedele
– Vedligeholdelse