Om Midtjydsk Kran & Elektro

En elektrovirksomhed med høj faglighed og erfaring

Hernings ældste elektrovirksomhed med næsten 100 års erfaring på bagen

Vi har opbygget solid og værdifuld viden siden 1924, og vi viderebringer vores høje faglighed til vores kunder. Hos Midtjydsk Kran & Elektro er vi et team af veluddannede og passionerede medarbejdere, som tilbyder service i højeste kvalitet.

Vores kunder kommer først

Vi har altid har kunden i centrum, så dine ønsker og behov er i fokus, og vi vægter service og vedligeholdelse af dine maskiner højt. Derfor kan du få service 24/7 hos os.

Vi er en seriøs virksomhed med stor fleksibilitet, der altid søger de bedste og mest optimale løsninger for vores kunder. Du kan forvente målrettet rådgivning og gode priser hos Midtjydsk Kran & Elektro.

Vi sætter også en ære i at overholde alle aftaler og tidsfrister, så din virksomhed kan holde sig kørende uden problemer. Af samme årsag tilbyder vi dag-til-dag-levering på mange af vores produkter. Kom og se vores store, velassorterede lager af komponenter til forskellige arbejdsområder hos Midtjydsk Kran & Elektro.

Vi tilbyder en høj faglighed og en lang række ydelser

Hos Midtjydsk Kran & Elektro tilbyder vi en lang række ydelser af forskellig art:

  • Elektroservice: Vi tilbyder både reparation, eftersyn og planlagt vedligeholdelse af dine maskiner. Derudover sælger vi elektromekaniske komponenter, el-komponenter og reservedele. Vi har bredt og velassorteret udvalg med hurtig levering.
  • Kranservice: Vi laver reparationer og årlige eftersyn. Hos Midtjydsk Kran & Elektro forhandler vi også kraner, reservedele til kraner, taljer, lettravers, radiostyringer og løftegrej.
  • Manipulatorer: Vi er servicepartnere med Dalmec, som er det førende firma indenfor industrielle manipulatorer. Med vores team kan vi servicere og reparerer manipulatorer. Du kan også erhverve dig en ny manipulator til din virksomhed hos os.
  • Automationsopgaver: Vi kan hjælpe dig med en bred palette af opgaver indenfor automation.

Vi er til rådighed for dig

Vi klarer det meste indenfor kraner og elektroservice. Om du har brug for hjælp til service, reparation, ved driftsstop, køb af reservedele eller vedligeholdelse af dine maskiner, så står vi til rådighed.

Kontakt Midtjydsk Kran & Elektro i dag og hør mere. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål og lytte til dine overvejelser. Du kan både fange os på telefon eller e-mail, hvor du kan snakke med vores dygtige medarbejdere hos Midtjydsk Kran & Elektro.

Leverandører

Udsnit af andre brands hos Midtjydsk Kran & Elektro:

Egen import og forhandling af:

Bisnode Live Rating (Kreditrating)

Vi bliver bedømt på 4 parameter: Grunddata, økonomi, ejerforhold og betalinger.

Live rating fra Bisnode bliver opdateret hver dag.

Vi tager ansvar for miljøet

Derfor har vi en CRS-profil og støtter op, om at nedbringe emballagespild. For derved at spare på jordens ressourcer. Vi gør det i samarbejde med en række andre virksomheder.

Midtjydsk Kran & Elektro er:

– Service og reparation
– Salg af nye maskiner
– Reservedele
– Vedligeholdelse