Alsidige kranløsninger

Vores fornemste opgave er at målrette og rådgive vores kunder til den rigtige løsning

Mere end 45 års erfaring inden for kraner og hejseudstyr

Med mere end 45 års erfaring indenfor kraner og hejseudstyr, tilbyder vi et seriøst samarbejde omkring kranløsninger. Vi kan tilbyde service og reparation af alle typer og fabrikater.

Førsteklasse kvalitetsprodukter

Midtjydsk Kran & Elektro har i en lang årrække forhandlet 1. kl. kvalitetsprodukter fra Verlinde.

Deres store og detaljerede produktkatalog omfatter alt inden for kraner og taljer med en hejseevne fra 63 kg og op til hele 250.000 kg, og der er derfor tale om et særdeles bredt sortiment. Her finder man for eksempel kædetaljer, traverskraner, søjlesvingkraner, vægsvingkraner og lettravers anlæg i såvel stål som aluminium, men også et velassorteret udvalg af diverse løfteudstyr.

Lukkede strømskinner fra Mobilis med kapaciteter fra 20A til 630A er også en del af vores program. Derudover forhandler vi også en stor palet indenfor radiostyringer, hvor vi i en lang årrække, har tilbudt løsninger til mange forskelligartede opgaver.

Vi har egen forhandling af fabrikaterne ARC og Fomotech. Ligeledes tilbyder vi fabrikatet IMET til specielle løsninger.

Ved den bedste løsning inden for kraner og løfteudstyr, er specielt to forhold af største betydning, nemlig sikkerhed og funktionalitet. Det skal være sikkert for både personale og materiel at anvende produktionsudstyret, så det handler derfor i høj grad om at få afdækket de individuelle behov man har, inden man definitivt beslutter sig for et produkt. Vi tilbyder at komme med anbefalinger til optimale løsninger på netop jeres kranopgaver.

Optimale løsninger

Ved den bedste løsning inden for kraner og løfteudstyr, er specielt to forhold af største betydning, nemlig sikkerhed og funktionalitet.

Det skal være sikkert for både personale og materiel at anvende produktionsudstyret, så det handler derfor i høj grad om at få afdækket de individuelle behov man har, inden man definitivt beslutter sig for et produkt.

Vi tilbyder at komme med anbefalinger til optimale løsninger på netop jeres kranopgaver.

Vores fornemste opgave er at målrette og rådgive vores kunder til den rigtige løsning.

Vi vil holde din virksomhed i bevægelse – derfor sætter vi en ære i at overholde vores aftalte tidsfrist.

Vi har på flere af vores produkter dag-til-dag-levering.

Serviceaftale for kraner og andet udstyr

Vil man være sikker på hele tiden at have effektivt og sikkert produktionsudstyr, anbefales det at indgå en serviceaftale, hvor jeres udstyr efterses, testes og kontrolleres af veluddannede eksperter.

Det er derfor en god idé allerede, når der investeres i nye produkter at aftale serviceeftersyn eller en decideret aftale, så man hele tiden er sikret effektivitet og funktionalitet.

Midtjydsk Kran & Elektro er:

– Service og reparation
– Salg af nye maskiner
– Reservedele
– Vedligeholdelse