Kraner

Vi kan hjælpe med alt indenfor kraner med vores mange års erfaring med kraner og andet løfteudstyr

Midtjydsk Kran & Elektro løser alle slags opgaver indenfor kraner

Har du brug for en ny kran eller nye krankomponenter? Så skal du kontakte os hos Midtjydsk Kran & Elektro.

Vi bruger vores professionelle ekspertise til at vejlede dig igennem hele forløbet – lige fra indledende projektplanlægning til nøglefærdig installation. Hos os klarer vi også reparation og kranservice på alle typer kraner.

Ingen opgave er for stor eller for lille for os!

Et særdeles bredt og velassorteret udvalg af kraner og udstyr

Hos Midtjydsk Kran & Elektro kan vi bryste os af vores brede sortiment, hvor du kan finde alle slags produkter til din kran. Ligegyldigt hvad du har brug, kan du finde det hos os.

Vi har i mange år forhandlet kraner og andet udstyr fra det franske mærke Verlinde, som er Frankrigs førende kranproducent. I Verlindes produktkatalog finder du nogle af markedets bedste løsninger. Der er et bredt sortiment og krankomponenter til enhver smag.

Du finder kraner med en hejseevne fra 63 – 80.000 kilo. Der er velassorteret udvalg af forskelligt løftegrej, og du kan også finde blandt andet:

  • Taljer, el-taljer og kædetaljer
  • Traverskraner
  • Søjlesvingskraner
  • Vægsvingskraner
  • Let traversanlæg i både stål og aluminium
  • Lukkede strømskinner fra Mobilis med kapaciteter fra 20A til 630A.

Få professionel rådgivning og gode priser

Hos Midtjydsk Kran & Elektro har vi en række kerneværdier, som er vores øverste prioritet. Vi vægter god service højt, og vil altid tilbyde dig den bedste og mest optimale løsning indenfor kraner og løftegrej.

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring og er veluddannede i branchen med løbende efteruddannelse. Vi anvender vores specialiserede erfaring og faglige viden til at guide dig igennem dit køb.

Hvis du er i tvivl om et produkt, som har købt hos os, kan du altid henvende dig. Dine ønsker og behov er vores fokus.

Sikkerhed og funktionalitet er afgørende faktorer for os hos Midtjydsk Kran & Elektro. Vi tilbyder kun løsninger, som er sikre for både kunder, personale og materiel.

Serviceaftale for kraner og andet udstyr

Hvis du vil være sikker på have både effektivt og sikkert produktionsudstyr, så er det en god idé at indgå en serviceaftale med os.

Med en serviceaftale med Midtjydsk Kran & Elektro vil dit udstyr blive efterset, testet og kontrolleret af vores veluddannede eksperter.

Når du investerer i nye produkter, anbefaler vi, at vi aftaler et kraneftersyn med det samme. På den måde er du sikret effektivitet og funktionalitet med din kran, og du skal ikke bekymre dig om problemer i fremtiden.

Midtjydsk Kran & Elektro er:

– Service og reparation
– Salg af nye maskiner
– Reservedele
– Vedligeholdelse